top of page

Event

zo 29 sep

|

Sint-Gillis

Concert re:encounter#4

Betreed de magische wereld van re:encounter# - een boeiende ontmoeting tussen zeven minstrelen, elk een ambassadeur van hun unieke muzikale subcultuur in het bruisende hart van Brussel.

Concert re:encounter#4
Concert re:encounter#4

Uur & Locatie

29 sep 2024, 20:00 – 30 sep 2024, 10:30

Sint-Gillis, Montenegrostraat 44, 1060 Sint-Gillis, België

Over het event

Betreed de magische wereld van re:encounter# - een boeiende ontmoeting tussen zeven minstrelen, elk een ambassadeur van hun unieke muzikale subcultuur in het bruisende hart van Brussel. Onder leiding van de visionaire Robbe Bey Latré, brengt dit collectief een unieke blend van improvisatie en instant compositie tot leven. Het resultaat? Een muzikaal verhaal dat zowel meditatief en meeslepend is als groovy en soulvol - een verhaal dat de diverse muzikale landschappen van Brussel weerspiegelt. Maak kennis met een ensemble van buitengewone talenten: een griot (Kaito Winse), een gnawa maâlem (Hicham Bilali), een grooveduizendpoot (Falk Schrauwen), een bastroubadour (Paula Léona), een spacejazzpoëet (Joos Vandueren), een impro-tovenares (Lucia Pires) en een trance-etnograaf (Robbe Latré). Samen vormen zij je gidsen voor een avontuurlijke muzikale expeditie.

re:encounter# is geboren om grenzen te overschrijden en opent vaak het podium voor collectieve improvisatiesessies, waar het publiek deel kan nemen aan spontane jamsessies. Dus bereid je voor om deel te worden van deze grensverleggende ervaring!

buy ticket here: Buy tickets

Deel dit evenement

bottom of page