top of page

Exhibitions

Wed, Feb 21

|

Gent

GUEDRA GUEDRA + LAVITO + DJ BEAR BONES LAY LOW

Laat je onderdompelen in de sonische wereld van Guedra Guedra, waar traditie en innovatie samenkomen en de beats je meenemen naar nieuwe muzikale hoogtes. Tickets: https://www.decentrale.be/nl/agenda/muziek/guedra-guedra-lavito-dj-bear-bones-lay-low

GUEDRA GUEDRA + LAVITO + DJ BEAR BONES LAY LOW
GUEDRA GUEDRA + LAVITO + DJ BEAR BONES LAY LOW

Time & Location

Feb 21, 2024, 7:30 PM – Feb 22, 2024, 11:50 PM

Gent, Kraankindersstraat 2, 9000 Gent, België

About the event

Guedra Guedra

Laat je onderdompelen in de sonische wereld van Guedra Guedra, waar traditie en innovatie samenkomen en de beats je meenemen naar nieuwe muzikale hoogtes.

Ga op muzikale reis met Guedra Guedra, de DJ/Producer die het ingewikkelde tapijt van tribale ritmes ontrafelt, terwijl hij ze naadloos met dansvloerinnovaties uit de hedendaagse underground verweeft. Aan het creatieve roer staat Abdellah M. Hassak, die vanuit Casablanca en Marrakech in de rijke wereld van Marokkaanse en Afrikaanse voorouderlijke ritmes duikt.

De producties van Guedra Guedra pulseren met de levendige energie van hoogwaardige tribale bass, gecombineerd met inspirerende psychedelische essentie. Hij maakt gebruik van psychedelische texturen, tempo-verschuivende polyritmes en een divers scala aan veldopnames. Het resultaat is een boeiende synthese van pan-Afrikaans gevoel en een diepe onderdompeling in de traditionele ritmes van Noord- en West-Afrika, met focus op de Berbercultuur.

Het werk van Guedra Guedra is een fusie van diverse elementen, wat resulteert in een nieuwe muzikale energie met een eigentijdse stempel die zowel luisteraars als dansers aanspreekt.

Lavito

Drie jaar geleden maakte Gentenaar David Van der Heyden een belangrijke en beslissende carrière-switch. Sindsdien heeft Lavito de gemiddelde (Belgische) streamingscijfers ruimschoots overstegen en zijn positie in de muziekindustrie enkel maar verstevigd. Debuut-EP 'Stardust' uit 2023 geeft een mooie inkijk in Lavito's muzikale universum, zoals o.a. te horen in het verslavende elektronische nummer "Secrets." Zonnige synthesizers, aanstekelijke beats en nostalgische vocalen geven een goede indruk van het muzikale feest dat deze artiest en producer te bieden heeft. Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in Lavito's muzikale odyssee.

DJ Bear Bones Lay Low

Share this event

bottom of page